Werkwijze

Van de Graaf Interieurbouw ontwerpt en produceert exclusieve interieurs en maatwerk meubels, zoals: maatkeukens, kasten, balies, winkel- en horeca-inrichtingen, kantoorinrichtingen en alles exact op maat naar uw wensen.

U wilt wonen of werken in een omgeving waarin u zich helemaal op uw gemak voelt, een omgeving die bij u en uw karakter past. Het draait om het eindresultaat, maar net zo goed om u. Maatwerk betekent een resultaat dat bij u past. We regelen het gehele proces tot in de puntjes toe, van de eerste tekening tot aan de installatie van uw meubilair. Daarbij is alles mogelijk, alle kleuren, afmetingen en vormen. Dat is het mooie van het ontwerpen van u eigen meubilair.

Elk project begint met een persoonlijk gesprek, hierin horen wij graag uw wensen en geven wij u graag advies over de optimale toepassing van de materialen, kleuren en verdere mogelijkheden. In dit eerste gesprek luisteren we dan ook goed naar uw eisen voor het meubelstuk of interieur. Na dit eerste gesprek gaan wij aan de slag met uw wensen. Samen gaan we voor het beste ontwerp en leveren een helder en markante offerte of prijsindicatie aan.

Hierna beslist u of alles naar wens is en of er nog eventueel iets aangepast dient te worden. Wanneer het nog niet helemaal naar uw wens is, passen we dit uiteraard aan. Zo werken we samen naar een stijlvol, functioneel en duurzaam eindresultaat waarin ú zich thuis voelt. Om de productie van uw meubel of meubilair in werking te zetten, is er vanuit beide partijen een goedkeuring nodig.

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, begint de werkvoorbereider met uw project. Hij meet alles, werkt alles technisch uit en besteld de benodigde materialen. Zo kunnen ook eventuele knelpunten vroegtijdig worden ontdekt en worden aangepakt voor de productie en plaatsing worden opgelost. Wanneer alles is voorbereid, kan het meubilair worden gemaakt. Wij maken alles in onze eigen productie hal met onze eigen machines. En tot slot plaatsen wij het meubilair bij uw thuis, waar nodig sluiten wij ook alles aan op water of elektra.

 

Kijk voor meer informatie in onze portfolio of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.