Exclusieve interieurs, speciaal op maat gemaakt

Van de Graaf Interieurbouw ontwerpt en produceert exclusieve interieurs en maatwerk meubels, zoals: maatkeukens, kasten, balies, winkel- en horeca-inrichtingen, kantoorinrichtingen en alles exact op maat naar uw wensen.

Uw wens is het begin van onze schets

Elk project begint met een persoonlijk gesprek, hierin horen wij graag uw wensen en geven wij u advies over de optimale toepassing van de materialen, kleuren en verdere mogelijkheden. In dit eerste gesprek luisteren we dan ook goed naar uw eisen voor het meubelstuk of interieur. Na dit eerste gesprek gaan wij voor u aan de slag.

Samen gaan we voor het beste ontwerp en leveren een helder en markante offerte met indicatie tekening aan. Hierna beslist u of alles naar wens is en of er nog eventueel iets aangepast dient te worden. Zo werken we samen naar een stijlvol, functioneel en duurzaam eindresultaat waarin ú zich thuis voelt.

Tot in de puntjes uitgewerkt

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, begint de werkvoorbereider met uw project. Hij meet alles op, werkt dit vervolgens technisch uit en besteld de benodigde materialen. Zo kunnen ook eventuele knelpunten vroegtijdig worden ontdekt en worden aangepakt voor de productie en plaatsing worden opgelost. Wanneer alles is voorbereid, kan het meubilair worden gemaakt. En tot slot plaatsen wij het meubilair bij uw thuis.

Benieuwd naar wat wij allemaal maken?

Neem een kijkje in ons portfolio. Van de Graaf Interieurbouw ontwerpt en produceert exclusieve interieurs en maatwerk meubels, zoals: maatkeukens, kasten, balies, winkel- en horeca-inrichtingen, kantoorinrichtingen en alles exact op maat naar uw wensen.

Meubilair op maat

U bent op zoek naar een uniek interieurstuk dat in geen enkele winkel te vinden is. Voor een meubel ongeacht formaat en stijl zit u bij ons goed. Wij maken voor u iets dat probleemloos aansluit op uw verwachtingen. Wij denken graag met uw mee om u van alle gemakken te voorzien. Graag nemen wij u mee in ons enorme scala aan mogelijkheden.

Wij zijn specialist in bijzondere meubelen.

Van de Graaf Interieurbouw is met trots officieel dealer van Miele. Lees meer over onze samenwerking of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

0413 – 36 86 08 | info@vandegraafinterieurbouw.nl | Mandenmakerstraat 4 5405 BJ Uden