Our signature,
your business.

Voor een goede sfeer in uw bedrijf, die past bij het bedrijfsklimaat waar u naar op zoek bent, is een goede stijl belangrijk. Ook wilt u dat dit interieur functioneel en doeltreffend is. U krijgt van ons altijd honderd procent maatwerk, afgestemd op uw persoonlijke eisen en verwachtingen. Uitvoerbaar in iedere denkbare kleur of stijl en duurzaam gebouwd volgens onze hoge kwaliteitseisen.

Alles is mogelijk

U wilt werken in een omgeving waarin u zich helemaal op uw gemak voelt, een omgeving die bij u en uw karakter past. Het draait om het eindresultaat, maar net zo goed om u. Maatwerk betekent een resultaat dat bij u past. Van de eerste tekening tot aan de installatie van uw meubilair, wij nemen u graag mee in het proces. Daarbij is alles mogelijk, alle kleuren, afmetingen en vormen. Dat is het mooie van het ontwerpen van u eigen meubilair.

Samen gaan we voor het beste ontwerp

Elk project begint met een persoonlijk gesprek, hierin horen wij graag uw wensen en geven wij u graag advies over de optimale toepassing van de materialen, kleuren en verdere mogelijkheden. Na dit eerste gesprek gaan wij aan de slag met uw wensen.

Benieuwd naar wat wij allemaal maken?

Neem een kijkje in ons portfolio. Van de Graaf Interieurbouw ontwerpt en produceert exclusieve interieurs en maatwerk meubels, zoals: maatkeukens, kasten, balies, winkel- en horeca-inrichtingen, kantoorinrichtingen en alles exact op maat naar uw wensen.

Meubilair op maat

U bent op zoek naar een uniek interieurstuk dat in geen enkele winkel te vinden is. Voor een meubel ongeacht formaat en stijl zit u bij ons goed. Wij maken voor u iets dat probleemloos aansluit op uw verwachtingen. Wij denken graag met uw mee om u van alle gemakken te voorzien. Graag nemen wij u mee in ons enorme scala aan mogelijkheden.

Wij zijn specialist in bijzondere meubelen.

Van de Graaf Interieurbouw is met trots officieel dealer van Miele. Lees meer over onze samenwerking of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

0413 – 36 86 08 | info@vandegraafinterieurbouw.nl | Mandenmakerstraat 4 5405 BJ Uden