Laat je verbazen

U wilt de ruimte die u in de badkamer heeft zo goed mogelijk benutten, maak daarom gebruik van onze badkamer meubelen op maat. Uiteraard geven we advies, tekenen uw badkamer op papier en produceren deze meubelen in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen we rekening houden met de ruimte die u tot uw beschikking heeft en alle ongemakken van dien. De jarenlange ervaring van Van De Graaf Interior en alle mogelijkheden op het gebied van maatwerk zullen u doen verbazen!

Mogelijkheden voor hulpbehoevende

Bent u of een van uw familieleden mindervalide of hulpbehoevend? Ook daarin kunnen wij u adviseren en verschillende mogelijkheden aanbieden. Een complete nieuwe uitstraling voor uw badkamer is natuurlijk niet niks. Wij begrijpen dat dit voor u een flinke stap is en willen daarom het zo makkelijk mogelijk maken voor u.

Benieuwd naar wat wij allemaal maken?

Neem een kijkje in ons portfolio. Van de Graaf Interieurbouw ontwerpt en produceert exclusieve interieurs en maatwerk meubels, zoals: maatkeukens, kasten, balies, winkel- en horeca-inrichtingen, kantoorinrichtingen en alles exact op maat naar uw wensen.

Meubilair op maat

U bent op zoek naar een uniek interieurstuk dat in geen enkele winkel te vinden is. Voor een meubel ongeacht formaat en stijl zit u bij ons goed. Wij maken voor u iets dat probleemloos aansluit op uw verwachtingen. Wij denken graag met uw mee om u van alle gemakken te voorzien. Graag nemen wij u mee in ons enorme scala aan mogelijkheden.

Wij zijn specialist in bijzondere meubelen.

Van de Graaf Interieurbouw is met trots officieel dealer van Miele. Lees meer over onze samenwerking of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

0413 – 36 86 08 | info@vandegraafinterieurbouw.nl | Mandenmakerstraat 4 5405 BJ Uden