Een maatkeuken biedt uitkomst

Na jarenlange ervaring te hebben in het ontwerpen van keukens weten wij als geen ander wat functioneel is en houden wij hier dan ook rekening mee bij het ontwerpen van uw nieuwe droomkeuken. Wij bieden u een enorm scala aan opties voor uw nieuwe keuken. Alles wordt geheel op maat gemaakt om goed aan te sluiten bij uw verwachtingen. U kunt van ons een hoge kwaliteit maatwerk verwachten dat nog vele jaren meegaat.

We helpen u graag

Wij begrijpen dat een nieuwe keuken laten plaatsen een flinke stap is waar u zeker van wilt zijn en uiteraard ook vele jaren plezier van wilt hebben. Daarom staan wij graag van het begin tot het eind van het proces voor u klaar om met u mee te denken en om de verbouwing soepel te laten lopen. Pas als de laatste schroef op zijn plaats zit, zit ons werk erop.

Het ontwerp komt tot leven

Neem een kijkje in ons portfolio. Van de Graaf Interieurbouw ontwerpt en produceert exclusieve interieurs en maatwerk meubels, zoals: maatkeukens, kasten, balies, winkel- en horeca-inrichtingen, kantoorinrichtingen en alles exact op maat naar uw wensen.

Meubilair op maat

U bent op zoek naar een uniek interieurstuk dat in geen enkele winkel te vinden is. Voor een meubel ongeacht formaat en stijl zit u bij ons goed. Wij maken voor u iets dat probleemloos aansluit op uw verwachtingen. Wij denken graag met uw mee om u van alle gemakken te voorzien. Graag nemen wij u mee in ons enorme scala aan mogelijkheden.

Wij zijn specialist in bijzondere meubelen.

Van de Graaf Interieurbouw is met trots officieel dealer van Miele. Lees meer over onze samenwerking of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

0413 – 36 86 08 | info@vandegraafinterieurbouw.nl | Mandenmakerstraat 4 5405 BJ Uden