Over ons

Het verhaal van Van de Graaf interior begint ruim 17 jaar geleden, toen Gerben van de Graaf begon als interieurbouwer. Sindsdien heeft hij zich steeds verder gespecialiseerd.

Inmiddels is Van de Graaf interior flink gegroeid. Sinds 2014 werken wij vanuit onze nieuwe bedrijfshal in Uden. Op deze plek hebben wij niet alleen de ruimte om onze gasten welkom te heten, maar ook om ons vol overgave in de realisatie van ons maatwerk te storten. 

Daarnaast werken we met een team van vakmensen die zich iedere dag inzetten om uniek maatwerk te leveren. Wij combineren vakanschap en passie met innovatieve productietechnologieën.

Oneindig veel mogelijkheden

Na jarenlange ervaring te hebben in het ontwerpen van keukens en badkamers weten wij als geen ander wat functioneel is en houden wij hier dan ook rekening mee bij het ontwerpen van uw nieuwe droomruimte. U krijgt van ons altijd honderd procent maatwerk, afgestemd op uw persoonlijke eisen en verwachtingen.

Laat u verrassen door de mogelijkheden. Of het nu gaat om een complete keuken, een garderobekast of een volledige bedrijfsinrichting: alles is mogelijk. 

Samen gaan we voor het beste ontwerp

Elk project begint met een persoonlijk gesprek, hierin horen wij graag uw wensen en geven wij u graag advies over de optimale toepassing van de materialen, kleuren en verdere mogelijkheden. In dit eerste gesprek luisteren we dan ook goed naar uw eisen voor het meubelstuk of interieur.

Benieuwd naar wat wij allemaal maken?

Neem een kijkje in ons portfolio. Van de Graaf Interior ontwerpt en produceert exclusieve interieurs en maatwerk meubels, zoals: maatkeukens, kasten, balies, winkel- en horeca-inrichtingen, kantoorinrichtingen en alles exact op maat naar uw wensen.

Meubilair op maat

U bent op zoek naar een uniek meubelstuk dat in geen enkele winkel te vinden is. Voor een meubel van ieder formaat en in iedere stijl zit u bij ons goed. Wij maken voor u iets dat probleemloos aansluit op uw huis en uw verwachtingen. Wij denken graag met uw mee om u van alle gemakken te voorzien. Dit is slechts een greep uit de enorme wereld aan mogelijkheden die beschikbaar zijn. 

Wij zijn specialist in bijzondere meubelen.

Van de Graaf Interieurbouw is met trots officieel dealer van Miele. Lees meer over onze samenwerking of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

0413 – 36 86 08 | info@vandegraafinterieurbouw.nl | Mandenmakerstraat 4 5405 BJ Uden