Maat meubilair

U bent op zoek naar een uniek meubelstuk dat in geen enkele winkel te vinden is. Voor een meubel van ieder formaat en in iedere stijl zit u bij ons goed. Wij maken voor u iets dat probleemloos aansluit op uw huis en uw verwachtingen. Wij houden rekening met al uw ongemakken in de ruimte. Heeft uw bijvoorbeeld een schuin dak? Een kast met een schuine bovenkant zou dan zomaar eens de ideale oplossing kunnen zijn om uw ruimte zo goed mogelijk te benutten. Wij denken graag met uw mee om u van alle gemakken te voorzien. Dit is slechts een greep uit de enorme wereld aan mogelijkheden die beschikbaar zijn.

Een strak nieuw bureau, een stijlvol tv-meubel, een solide nieuwe vergadertafel of een speciale kast die precies in uw slaapkamer past? Het is allemaal mogelijk bij Van de Graaf Interieurbouw, dé specialist in hoge kwaliteit meubilair, op maat gemaakt.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken er een meubel van. Iedere vorm, kleur en maat is te realiseren voor u. Deuren, lades en meer zijn geheel op maat te maken. Groot of klein, het maakt voor ons niet uit. Voor particulieren zijn wij toegankelijk, wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw nieuwe meubilair aansluit bij de rest van uw interieur. Hierom geven wij u graag advies en denken wij graag met u mee. Voor grotere projecten als keukens leveren wij niet alleen, maar installeren wij ook. Sloop en afvoer van oude keukens en het verleggen van de leidingen wordt door ons geregeld.

Uw meubels worden doorgaans gerealiseerd in massief hout, MDF of met HPL beplakte materiaalplaten, verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Deze laatste optie is ook te voorzien van decors en prints naar keuze. Uw meubel kan zo kleurrijk of onopvallend zijn als u wilt. Voor scharnieren en lades gebruiken wij een eigentijds zelf remmend systeem, zodat uw nieuwe meubel modern aanvoelt.

Op zakelijk gebied hebben wij u veel te bieden. Bent u op zoek naar meubilair dat past bij uw huisstijl, maar krijgt u niets gevonden naar uw smaak? Wij kunnen uw kantoor, showroom, winkel, vergaderruimte of kantine voorzien van kwaliteit meubilair dat past bij uw uitstraling. Kijk in onze portfolio of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.