Keukens

Na jarenlange ervaring te hebben in het ontwerpen van keukens weten wij als geen ander wat functioneel is en houden wij hier dan ook rekening mee bij het ontwerpen van uw nieuwe droomkeuken. Wij maken alles zelf in onze eigen productiehal, waarbij we bedacht zijn op de ruimte die u heeft met eventuele ongemakken, zoals ramen of ongelijkmatige hoeken. Een maatkeuken van Van de Graaf Interieurbouw biedt uitkomst. Wij bieden u een enorm scala aan opties voor uw nieuwe keuken. Alles wordt geheel op maat gemaakt om goed aan te sluiten bij uw verwachtingen. U kunt van ons een hoge kwaliteit maatwerk verwachten dat nog vele jaren meegaat.

Bent u of een van u gezinsleden mindervalide of hulpbehoevende? Ook dan denken wij graag mee om voor u een keuken te ontwerpen die zich in uw behoeften voorziet.

Wij begrijpen dat een nieuwe keuken laten plaatsen een flinke stap is waar u zeker van wilt zijn en uiteraard ook vele jaren plezier van wilt hebben. Daarom staan wij graag van het begin tot het eind van het proces voor u klaar om met u mee te denken en om de verbouwing soepel te laten lopen. Wij regelen het gehele proces, van de sloop van uw oude keuken en het verleggen van leidingen tot het netjes plaatsen van uw nieuwe maatkeuken. Pas als de laatste schroef op zijn plaats zit en uw nieuwe maatwerk naar behoren is afgeleverd zit ons werk erop.

Uiteraard staan wij garant voor een hoge kwaliteit van uw nieuwe keuken. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van verschillende materialen. Al onze materialen zijn duurzaam, slijtvast, hitte- en vochtbestendig en resistent tegen huishoudelijke chemicaliën.

 

 

Voor de verschillende onderdelen van uw nieuwe keuken heeft u een ruime keus in materialen. Verschillende vormen van MDF, massief hout of HPL vormen een solide basis. Voor de fronten van de laden en kastjes zijn dezelfde materialen beschikbaar, ieder met zijn eigen voordelen. Daarnaast is het ook mogelijk om spiegels te gebruiken, een tegelwand of glazen wand te plaatsen.

Wij gebruiken de volgende materialen voor het keukenmeubilair:

  • MDF (Medium Density Fibreboard). MDF is gemaakt van houtvezels die heel sterk geperst zijn. Hierdoor heeft het dus een hoge dichtheid en is het ontzettend sterk materiaal. U kunt MDF laten spuiten in hoogglans, zijdeglans of matte lak.
  • Massief hout. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten zoals eiken, grenen, kersen, beuken, essen en nog vele andere.
  • Fineer MDF. Dit is een dunne laag MDF waarmee we uw massief houten keuken afwerken. Dit materiaal wordt gespoten in een kleur naar wens.
  • HPL (High Pressure Laminate). HPL is een hoogwaardige druklaminaat en ook deze is enkel ter afwerking. Dit materiaal is in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar.

Voor de keukenbladen maken wij gebruik van de volgende materialen:

  • HPL (High Pressure Laminate). HPL is een hoogwaardige druklaminaat en deze is enkel ter afwerking. Dit materiaal is in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar.
  • Dit materiaal is in verschillende kleuren verkrijgbaar is.
  • Composiet bestaat uit verschillende gerecyclede producten en is, dankzij het productieproces erg sterk.
  • High Solid Surface. (HI-MACS en Corian). Dit zeer duurzame materiaal is ontzettend veel kleuren verkrijgbaar.
  • Beton

Voor onze lade systemen en deurscharnieren worden materialen van Blum gemonteerd. Het is ook mogelijk om het dempingssysteem van de serie Blumotion te installeren. Dit systeem zorgt voor een zachte en geruisloze sluiting van de deuren en lades, ongeacht de kracht waarmee deze wordt dichtgedaan. Ook heeft Blum een elektrische beweegondersteuning, Servo-drive, waarbij lades en kastjes eenvoudig en snel opengaan na een lichte aanraking. Hierdoor is het dus mogelijk om geen grepen aan uw keuken te hoeven monteren, wat zorgt voor een zeer moderne stijl. Tevens werkt dit systeem ook in combinatie met Blumotion, waardoor de lades en kasten zacht en geruisloos sluiten. Kijk voor meer informatie in onze portfolio of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.