Bedrijfsinrichtingen

Voor een goede sfeer in uw bedrijf, die past bij het bedrijfsklimaat waar u naar op zoek bent, is een goede stijl in het interieur handig. Ook wilt u dat dit interieur functioneel en doeltreffend is. Een praktische en stijlvolle balie of kantinemeubel is niet snel te vinden in een winkel. Bij Van de Graaf Interieurbouw maken wij voor u meubilair op maat. Uitvoerbaar in iedere denkbare kleur en duurzaam gebouwd volgens onze hoge kwaliteitseisen.

Wij installeren uitgebreide nieuwe installaties voor onder meer winkelinterieurs, horeca, bedrijfskantines en informatiebalies. Waar nodig zorgen wij ook voor aansluiting op water en elektra. U krijgt van ons altijd honderd procent maatwerk, afgestemd op uw persoonlijke eisen en verwachtingen.

Onze meubels worden opgebouwd volgens een gedetailleerd ontwerp en gemaakt met massief hout, MDF, HPL, staal en glas. Zowel het hout als het MDF zijn te schilderen in iedere kleur, maar het HPL kan nog een stapje verder gaan. Met mogelijkheden voor opdrukken en decors kunt u werkelijk alles op uw meubel zetten, om de stijl te realiseren waar u naar zoekt.

Voor een stijlvolle nieuwe balie of een geheel nieuwe inrichting, u bent bij Van de Graaf Interieurbouw aan het juiste adres.

Onze lijst tevreden klanten omvat onder meer: T’ Zusje, Restaurant Cusco, Pinx, Huisartsenpraktijk Lievekamp, Señor PP, Heineken en vele particulieren. Deze en meer voorbeelden vindt u op onze Pinterest pagina.