Badmeubelen

U wilt de ruimte die u in de badkamer heeft zo goed mogelijk benutten, maak daarom gebruik van onze bad meubelen op maat. U krijgt van ons een enorm scala aan mogelijkheden voor meubels, groot en klein. De badkamermeubelen worden door ons op maat gemaakt in onze eigen productiehal. Hierdoor kunnen we rekening houden met de ruimte die u tot uw beschikking heeft en alle ongemakken van dien. Uiteraard kijken wij ook naar het interieur van uw badkamer, zodat wij u advies kunnen geven over de stijl van uw meubelen. Bent u of een van uw familieleden mindervalide of hulpbehoevend? Ook daarin kunnen wij u adviseren en verschillende mogelijkheden aanbieden.

Naast unieke meubels geven wij u ook graag advies voor uw eigen interieur. We helpen u graag de verschillende mogelijkheden verkennen en een mooie keuze te maken voor een nieuw meubel op maat, dat netjes aansluit bij het interieur van uw badkamer. Hiermee creëren wij een eindeloze keuze aan interieuropties.

Een complete nieuwe uitstraling voor uw badkamer is natuurlijk niet niks. Wij begrijpen dat dit voor u een flinke stap is en willen daarom het zo makkelijk mogelijk maken. Uiteraard geven we advies, tekenen uw badkamer op papier en produceren deze in onze eigen productiehal. Maar wij voeren ook uw oude badkamermeubelen af en installeren de nieuwe meubelen op de afvoer, waterleiding en elektra. Daarnaast verzorgen wij het eventuele betegelen van uw nieuwe badkamer.

Kijk voor meer informatie in onze portfolio of neem contact op met Van de Graaf Interieurbouw voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag met informatie en suggesties voor de perfecte aanwinst in uw badkamer